Délután sokfelé várható heves zivatar!
özben már a Pilisben és a Tiszántúl északi részén is havazik, este, illetve az éjszakai órákban az északi országrészt is eléri a csapadék.
19:25: Meddig még? A legfrissebb számítások szerint holnap estig havazhat az országban, holnap déltől egyre gyengülő intenzítással.
16:29:Elérte a havazás a fővárost is, jelenleg a Tatabánya-Hajdúszoboszló vonaltól délnyugatra esikahó, többfelé erős havazás tapasztalható.
A hőmérséklet és a légnyomás csökken. Baranya déli részén ismét havasak a főutak!
16:00: Az előrejelzéseknek megfelelően délutánra sokfelé intenzív havazás kezdődött. A hóesés fokozatosan észak felé terjeszkedik.
15:07: Főleg a Dunántúlon és Szeged környékén erősödik a havazás. Az ország déli és nyugati tájain latyakos, sónedves az útfelület.
11:47: Baranya, Tolna és Somogy megyében 10-20 perces késésekkel közlekednek az autóbuszok. Az utak havasak, latyakosak.
11:43: A legfrissebb modellfutások szerint is tovább terjeszkedik lassan a havazás észak felé, országszerte várható hóesés.
9:34: Fokozatosan terjed a havazás észak, északkelet felé. Egyre többfelé havasak, latyakosak az utak. Óvatosan vezessünk!
Duna-Tisza-közén 8-15cm, a Tiszántúlon és északkeleten vasárnap reggelig 1-8cm lehet #idojaras #havazas
A lehulló hó várható mennyisége a Dunántúl nyugati, délnyugati részén: 15-25cm, a főváros térségében #idojaras #havazas
8:00: A Dél-Dunántúlon máris havas, hókásás a főutak állapota. Északkeleten egyelőre szárazak az utak.
7:44: Havazik a Sopron-Orosháza vonaltól délnyugatra! A főváros térségében ezekben a percekben kezdődik hóesés.
Kis visszatekintés: 7:05: Az OMSZ az ország déli és nyugati területeire kiadta a legmagasabb, vörös riasztást!
Folyamatosan tesszük közzé a fontos információkat! Kövess te is!
Minden fontos magyar sípálya nyitva – csak téli felszereléssel jutnak fel az autók http://hutte.blog.hu/2010/01/31/minden_fontos_magyar_sipalya_nyitva_csak_teli_felszerelessel_jutn...